Thailanda Family Adventure

Următoarea plecare: 02.01.2020
Durată circuit
10 zile
1,750 Euro / persoană
Grup: între 20 și 30 persoane
Locuri disponibile: 15
Categorie: Family
Grad de dificultate: Moderat

Chiang Mai & Krabi

Thailanda este o destinatie perfecta pentru o familie cu copii. Exotismul templelor si al canalelor din Bangkok, legendele intalnite la fiecare pas, intalnirea cu elefanti, tigri, ursi panda si pesti exotici, plajele de nisip fin, fructele si dulciurile thailandeze diferite si atat de gustoase sunt cateva dintre ingredientele care va asigura o vacanta ideala, de neuitat pentru intreaga familie. Este o tara sigura, cu standarde inalte de igiena, excelente dotari medicale si hoteluri cu facilitati moderne si activitati pentru copii de toate varstele.


Acest traseu prin Thailanda incepe in zona de Nord a Thailandei, unde vom descoperi orasul Chiang Mai cu frumoasele temple budiste, gradina zoologica si imprejurimile sale muntoase. A doua parte a excursiei va poarta pasii in Krabi pentru un sejur de 5 nopti, regiune unde veti descoperi cele mai frumoase insule ale Thailandei si vom putea sa ne deplasam in fiecare zi pe o alta plaja sau alta mica insula, vom putea face snorkeling sau escalada pe stancile de calcar din Krabi.

Calatoriti intr-un grup restrans in care copiii au sansa de a se juca cu alti copii de varsta lor, iar parintii sa petreaca o vacanta linistita alaturi de alte familii iubitoare de calatorii.

Experiențe incluse în ofertă

  • Admirati specii rare de animale la gradina zoologica din Chiang Mai
  • Urcati cele 309 trepte pana la templul Doi Suthep
  • Simtiti atmosfera plina de viata, gustati din mancarea delicioasa si cautati chilipiruri in bazarul de noapte din Chiang Mai
  • Respirati frumusete imbatabila intr-un islands hopping in Krabi

Itinerariu

Afla ce cuprinde acest circuit.

×Inchide

Răsfoiește jurnalul de călător și accesează recomandările noastre

Pe blogul nostru iei parte la popasuri gastronomice exotice, descoperi oferte de neratat și ești transpus
în obiceiurile comunităților locale. Tu ce lifestyle de călător ai?


Galerie foto

Vezi frumusetile locului prin ochii fotografului.